Дифузори за груба аерация

Тръбният дифузор от неръждаема стомана представлява дифузор за груби балончета, със здрав, неизискващ поддръжка, самопочистващ се дизайн. Въздушна възглавница в горната част на дифузора, както и в долния разпределител предотвратява трайни отлагания и запушвания. Различната подредба и размер на отворите за въздух осигуряват оптимизирана вентилация в целия работен диапазон. Разпределението на въздуха се постига с неподвижни отвори, разположени на три нива. С увеличаването на въздушния поток към дифузора броят на активните балончета се увеличава.

Системата за груба аерация с дифузори ReliaBall  съчетава инженерни постижения, превъзходно качество на компонентите и технически усъвършенстван дизайн на продукта. Доказан като изключително издръжлив и ефективен в хиляди общински и промишлени инсталации по света, ReliaBall ™ на SSI Aeration е име, на което да се доверите.

Дизайнът на дифузора с груби мехурчета AFC включва висококачествени материали и инженеринг за подобряване на пречистването на отпадъчни води. Общинските и промишлените системи по света използват тези дифузори, поради тяхната превъзходна ефективност.

Каталог