За нас

Стико БГ ЕООД е създадена от професионалисти с дългогодишен опит и експертно познаване на конюктурата на отрасъла ВиК. Функционалността, нововъведенията и прилагането на иновации, както и постоянното подобряване на качеството на предлаганите от нас услуги са нашата движеща сила и мотивация. Крайната цел са точни, по-конкурентни и по-ефикасни решения за всеки конкретен проект. С дълбоката си ангажираност на всеки етап от проекта, от идейната фаза до окончателното завършване, Стико БГ ЕООД е безупречен партньор за всички, които търсят висококачествени услуги. Още при създаването, ние въведохме концепцията „необходимост – решение – реализация”, която предлага на нашите клиенти услуги, отличаващи се с акцент върху качеството, ангажимент за извършване в срок и гъвкавост при изпълнение. Градим бизнеса си въз основа на професионализъм и качествени услуги. Благодарение на това Стико БГ ЕООД се утвърди на българския пазар и заслужи доверието на хората, превръщайки името си в синоним на лоялност и съвестно отношение.

Стико БГ Стиковай Нещата!

Стико БГ ЕООД предоставя решения в сферата на водоснабдяването, преноса на отпадъчни и дренажни води, пречистването на питейни и отпадъчни води, както и решения за противопожарни напоителни системи. Заедно ще намерим правилното решение за вашата къща, обществена сграда, индустриално предприятие или ГПСОВ.

Фирма Стико БГ е ексклузивен представител на испанската фирма Hydroo помпи за вода, както и на италианската фирма Profine филтри за вода.

Ние предлагаме:

• техническа консултация

• доставка на оборудване

• шефмонтаж/ монтаж

• пуск и наладка

• поддръжка, сервиз и обучение