Easy Blue

EASY:BLUE отличава се с висок капацитет на потока и малките си размери. Системата доставя дебит на осмотична вода, достатъчен да задоволи и най - взискателните потребители. Възможно е да се комбинират няколко EASY: BLUE, за да се създаде модулна система, която избягва използването на големи осмози, които са трудни за работа и поддръжка. Важно предимство при използването на множество системи в комбинация е драстичното намаляване на разходите за поддръжка и резервни части.

 

ПРИЛОЖЕНИЯ:

• В медицинския, здравния и лабораторния сектор за измиване на очила, епруветки и други стъклени материали. В комбинация с Profine Yellow за получаване на напълно деминерализирана вода, подходяща за стерилизация. В стоматологичния сектор може да се позиционира на борда на зъболекарски отделения.

• В сектора HORECA EASY: BLUE е неуморна система, способна да обслужва съдомиялни, перални и други машини използващи голямо количество вода.

• Във всички приложения, които включват измиване на инструменти, метални повърхности, стъкла, стъклопакети, слънчеви панели и други