Обратна осмоза Profine Zero


Profine Zero е зараждането на нещо изключително, нещо което ще революционизира връзката ви с водата от чешмата. Замислена с убеждението, че приетата сложност на системите за обратна осмоза е остаряла, Zero е кулминацията на процеса на проектиране, който приоритизира вас и вашия живот у дома.

Светът под мивката е лабирит от тръби и продукти, мястото е ценно, а достъпът ограничен. За това създадохме система за вода с превъзходно качество , не по голяма от куфар. Иновативния дизайн ни позволи да премахнем някои обемисти елементи, които са традиционно се считат за критични за производителността на системата, като външен резервоар и система за изпомпване, като така ви предоставяме водещ продукт и много място в шкафа.

От пускането си на пазара, Zero е възхваляван като радикална, техническа и дизайнерска, иновация в света на преработване на вода. Проектиран от Одоардо Фиораванти, един от водещите дизайнери в италианската индустрия. Елегантността на Zero ще украси всеки дом, премахвайки бъркотията от помпи, резервоари, тръбопроводи и кабели, които досега бяха единствената опция.

Пренбрегвайки "книгата с правила", Zero предоставя няколко важни ползи. Премахвайки нуждата от помпа, ние прамахнахме нуждата от електричество което прави системата по-безопасна.И понеже няма помпа, единствените необходими връзки са тези до водопреносната мрежа и единствения шум който чувате ще е от течащата вода, когато отворите крана.

Като променихме начина, по който гледаме на преработването на водата, видяхме че вече не е необходима всичката тази сложност. Патентованата технология на Zero, ни позволява да утроим дебита, като в същото време намалим цената и размера на системата. Получавате красиво проектирано допълнение за дома си, като в същото време спестявате пари и пространство. Според нас това наистина е радикално нововъведение.

3 л/мин
10мин време за възстановяване
40% възстановяване

Каталог Zero
Инструкция за монтаж и експлоатация Profine Zero

Линк към видео упътване за монтаж