Електрически табла Elentek

ELENTEK има двадесет годишен опит в сектора на електрониката и присъства на международния пазар с произведени в Италия продукти, способни да обединят същността на иновациите в производството на електрически табла за управление и предпазване на помпи и помпени групи. Основната цел на компанията е да задоволи разнообразните нужди на крайните потребители чрез предлагане на висококачествени и надеждни продукти. Гъвкавостта на новите контролни панели Elentek става осезаема с разширяването на функциите. Ние, от Стико БГ, разполагаме с нужния опит и предлагаме широката гама от таблата на ELENTEK, според съответното им приложение:

Таблото Smart PRO Ви позволява да оптимизирате управлението и защитата на ниска цена при различни приложения, например: системи за повишаване налягането, пълнене; празнене; дренаж и др. При версия Smart Pro X e интегриран практичен дисплей.

Таблото Express PRO е най-пълният, многофункционален и практичен модел в гамата на Elentek. Със 6 предварително зададени режима на използване и множество приложения, както и допълнителни опции за свързване и контрол, чрез добавяне на различни разширителни платки.

Таблото Stardelta PRO е разработено специално за подвързване тип звезда-триъгълник. Stardelta Pro има 6 предварително зададени режима на работа, както и допълнителни опции за свързване и контрол, чрез добавяне на различни разширителни платки.

Таблото Static PLUS е идеалното решение за контролиране на работата на помпата. Електрическо табло със софтстартер за 1 трифазна електрическа помпа.

Таблото Vartek PLUS е електрическо табло с честотен инвертор от 1 до 3 трифазни помпи с електронен контрол на претоварването. Интелигентното решение за контрол на производителността на помпата помага за намаляване на разходите за експлоатация и поддръжка през целия жизнен цикъл на помпената система.

 

 Каталог Елентек

 Инструкциа за експлоатация Express Pro

Инструкция Smart Pro 

 Инструкция за експлоатация Smart Evo 2

  Декларация за съответствие