Малки компактни станции Zhender

Функционални, ефективни и надеждни подемните станции от производителя Zehnder Pumpen дават прости решения на сложни проблеми при изпомпване на битови отпадъчни води. В самостоятелни къщи, подемните станции се използват за изпомпване на отпадни води под нивото на канализацията от душ кабини, умивалници, перални, миялни машини и др. По същия начин, подходящи  устройства с интегрирана система за рязане могат да раздробяват, както и да изхвърлят фекалните води в канализационната мрежа.

Със Zehnder Gerios неизползваните площи в мазето, гаража или там, където канализацията е на по-високо ниво, могат лесно да бъдат превърнати в апартаменти или хоби стаи с помощта на подемните станции за отпадни води. Zehnder Gerios не само изпомпва отпадните води от тоалетната, но и от бидето, мивката и душа, благодарение на многофункционалните възможности за свързване. Освен това, можете да инсталирате допълнителна тоалетна, умивалник или домакински уред в помещения с голямо разстояние до основната канализационна тръба или канализация. За инсталации под нивото на канализацията, системата има защита срещу обратен поток и винаги е готова за действие. Благодарение на компактните си размери, станцията Gerios може да се монтира, както като класическата директна връзка с отделно стояща тоалетна, така и модерния варинант със скрит монтаж в стената, с монтирана на стената тоалетна.

Технически параметри:

  • Дебит: Q до 12 м3/ч;
  • Напор: H до 11 м;
  • Захранване: 1~ 230 В;
  • Мощност: 560 Вата;
  • Макс. Температура на водата: 40° C;
  • Макс. Температура на водата за кратък период : 90° C;
  • Тежест : 9,5 кг.

Предимства: Gerios разполага с уникална и изключително мощна система за рязане (мелачка). Дизайнът на режещия механизъм гарантира максимално смилане на по-твърди материали и влакна с 1200 операции на рязане в секунда. Използваните материали осигуряват много висока износоустойчивост и гарантират съответно оптимална производителност на рязане в дългосрочен план. Много бърза инсталация и лесна поддръжка.

Инструкция за монтаж и експлоатация

Технически лист