Rain Bird

Стико БГ предлага цялостни технически решения за нуждите на автоматизираното поливане, какпково напояване, системи за защита против слана и замръзване за градини, паркове, хотелски комплекси, спортни терени, голф игрища и селското стопанство /градинарство, овощни градини, лозя и др./.

Ние сме специализирани в инженеринга на автоматизирани поливни системи, системи за капково напояване, помпи и помпени станции, като използваме иновативни технологии и процеси, осигуряващи надеждност и икономичност.

Компанията предоставя доставка, проектиране и инсталиране на поливни системи с продукти на Американската фирма Rain Bird. Специалистите в компанията са с дъгогодишен опит, свързан с инсталиране и сервизно обслужване на професионални поливни системи. Ние ще подберем за Вас решение, спрямо нуждите на Вашия уникален двор, градина или парк.

Ние осъзнаваме, че Вашето време е изключително ценно, така че ще Ви посетим на място за първоначални консултации, което ще очертае основните изисквания и ще предостави възможност за оглед на важни фактори, необходими за изработката на професионален проект и последващо правилното функциониране на Вашата поливна система. Заедно с Вас ще начертаем план за действие, отговарящ на Вашите лични и финансови изисквания. След приключване на монтажа, ще Ви запознаем с всеки детайл от нормалното функциониране на новата автоматизирана поливна система.

Каталог