Семинар на СТИКО БГ за 2020 година

23/03/2020

Семинар на СТИКО БГ за 2020 година

На 10 февруари в София в "Silver Hotel", се състоя фирмена презентация на "Стико Бг" и нейните партьори.

Сред участниците бяха представители на проектантски фирми като Провик ООД, Дикрас ЕООД, Ар Си Дизайн ЕООД, заинтересовани организации, инженери и много други на национално ниво.

Благодарим на всички, които присъстваха, както и на нашите партньори – гост лектори от Италия - Mihael Topuria и Davide Gallio от EBARA и Paolo Paleari от ‘’SSI Aeration’’, които се отзоваха и представиха конкретно спецификата на техните продукти, както и широкия обхват от способи за управление и употреба.

Програмата за деня започна с вътрешно-фирмена презентация на Стико БГ, отразяваща продукти, услуги, както текущи и нови проекти на компанията, постижения и бъдещи предизвикателства.

Последваха презентации на помпи в сферата на дренажните и отпадъчните води за обществени сгради, леката и тежка индустрия.

Гостите на Презентацията имаха възможност да обсъдят въпроси от сферата на помпената индустрия в България, по време на обедната пауза.

Следобедния панел беше посветен на презентациите на партньорите от Италия в областта на помпи за пожарогасене, отвеждане и обработка на отпадъчни води и аерационните системи.

Гостите имаха възможност да получат информация от първа ръка за стратегиите на компанията, иновативните продукти и услуги и конкретни решенията за бизнеса. Бъдещите предизвикателства очаквано породиха въпроси и коментари сред участниците. Те получиха отговори на конкретни въпроси от водещите експерти на Стико БГ.

Конкретни теми, които породиха интерес сред аудиторията бяха:

  • инсталиране на Противопожарни системи ЕБАРА  по EN12 845 в Контейнери /Кабинети - по този начин може да се инсталират във външни условия или вътре в сгради като се увеличи времето за устойчива работа на помпите.
  • Интерес породи и оборудването за Пречиствателни станции за отпадъчни води и по конкретно - помпи с отворено работно колело и MBBR решението за пречистване на индустриални отпадъчни води.
  •  Миксиране с хоризонтални и вертикални миксери, и аериране с повърхностни или дънни аератори.

Стико БГ има амбицията да утвърди тази презентация като годишна. Да я фокусира върху пазара на помпи и помпени системи и да създаде основа за дискусия между всички участници.

 

С действията си на българският пазар, Стико БГ затвърждава още веднъж своите позиции във ВиК отрасъла. Компанията доказва възходящата си линия на развитие, разкрива сериозния потенциал, с който разполага и намира своето място сред най-успешните представители в този бранш.

 

Вярваме, че успяхме да обхванем голяма част от продуктите и услугите които предлагаме, както и показахме специфични решения за индивидуални казуси и някои нови предложения и иновации. Не забравяйте, че винаги сме готови да отговорим на всякакви въпроси и се надяваме да ви бъдем полезни.

Назад