Profine Ambrogio

Ambrogio е омекотител за вода Profine®, който решава всички проблеми, причинени от твърдост на водата.

Той премахва калций, магнезий и всякакви отлагания, които се намират във вашата вода. Твърдата вода, богата на котлен камък, образува отлагания  в тръбите, фитингите и уредите. Амброджио трябва да се монтира на входа на домашното водоснабдяване, за да предпази дома ви.

4 причини, поради които не можете да живеете без Ambrogio:

1. Тя използва вода по съзнателен начин. Интелигентната система на Ambrogio извършва автоматично изчисляване на точното количество сол и вода, необходими за регенерацията и почистването на смолата. В сравнение с традиционните омекотители за вода Ambrogio спестява сол и вода и винаги ви дава мека вода.

2. Уникален в своята категория, Ambrogio увеличава максимално производителността си, като намалява необходимото пространство за неговото инсталиране. Ambrogio е в състояние да отговори на нуждите, вариращи от студио до жилищна сграда, независимо от броя на хората.

3. Ambrogio се адаптира. Независимо от количеството вода, от което се нуждаете, Амброджио знае как да работи с вода и сол. Той ги използва само за литрите вода, която всъщност сте използвали. Неговото интелигентно управление позволява да се оразмерява самостоятелно в зависимост от приложението.

4. За по-ефективно използване на вода и сол. Проектиран да отговаря на нуждите на семейството, Ambrogio е най-ефективният продукт за омекотяване на водата в дома ви. Ambrogio извършва автоматично изчисляване на точното количество сол и вода, необходими за регенериране и почистване на смолата. Неговата система за автоматично броене спестява сол и вода и винаги ви дава мека вода.

Каталог