За нас

Стико БГ ООД е създадена от професионалисти с дългогодишен опит и експертно познаване на конюктурата на отрасъла ВиК. Функционалността, нововъведенията и прилагането на иновации, както и постоянното подобряване на качеството на предлаганите от нас услуги са нашата движеща сила и мотивация. Крайната цел са точни, по-конкурентни и по-ефикасни решения за всеки конкретен проект. С дълбоката си ангажираност на всеки етап от проекта, от идейната фаза до окончателното завършване, Стико БГ ООД е безупречен партньор за всички, които търсят висококачествени услуги. Още при създаването, ние въведохме концепцията „необходимост – решение – реализация”, която предлага на нашите клиенти услуги, отличаващи се с акцент върху качеството, ангажимент за извършване в срок и гъвкавост при изпълнение. Градим бизнеса си въз основа на професионализъм и качествени услуги. Благодарение на това, Стико БГ ООД се утвърди на българския пазар и заслужи доверието на хората, превръщайки името си в синоним на лоялност и съвестно отношение.

Стико БГ Стиковай Нещата!

Стико БГ ООД предоставя решения в сферата на водоснабдяването, преноса на отпадни и дренажни води, пречистването на питейни и отпадни води, както и решения за противопожарни напоителни системи. Заедно ще намерим правилното решение за вашата къща, обществена сграда, индустриално предприятие или ГПСОВ.

Фирма Стико БГ ООД е ексклузивен представител на испанската фирма Hydroo и на Датската фирма Grundfos за помпи за вода, както и на италианската фирма Profine филтри за вода.

Ние предлагаме:

• техническа консултация  • доставка на оборудване  • шефмонтаж/ монтаж  • пуск и наладка  • поддръжка, сервиз и обучение.

 

Помпи и помпени системи

Предлагаме широка гама помпи и помпени групи, както и аксесоари за тяхното управление и защита.

Поливни системи

Изграждане и поддръжка на поливни системи, за домашни нужди, стадиони и селско стопански нужди.

Пречиствателни станции

Изграждане на домашни и индустриални пречиствателни станции.

Обработка питейна вода

Системи за омекотяване, филтрация, деминерализация, УВ защита на питейна вода.