Компактни омекотители ALIA

DE VECCHI ALIA  e компактна омекотителна система, оборудвана с ALIA контролна глава, резервоар за сол и колона с йонообменна смола. Благодарение на гъвкавостта и различните модели, изборът на най – подходящият за Вашите нужди е лесна задача. Компактните омекотителни системи ALIA стандарно са оборудвани с аларма за наличие на сол, система против наводняване, както и хроргенератор за дезинфекция на смолата.

Аларма за наличие на сол: Ако липсва сол в контейнера, ALIA предупреждава с визуален и звуков сигнал и може да комуникира с външно устройство. Така се гарантира правилната работа на системата.

Регенерацията се програмира с помощта на таймер или преминал дебит, така че омекотителят независимо извършва регенерацията и не прекъсва потока на водата.

Дезинфекция на смолата: Хлоргенератора е устройство, ползващо част от соления разтвор за генериране на дезинфектант, чрез който периодично да се дезинфектира йонообменнта смола.

Предназначение: перфектни за задоволяване нуждите на ресторанти, кафе машини, съдомиялни машини, ледогенератори, конвектомати, професионални перални, в апартаменти, еднофамилни къщи и вили.

 

Брошура

Инструкция за експлоатация